artist impression
lingewijk
logo
Zorgeloos wonen

Helemaal
Jouw plek

Ruim, statig en zeer betaalbaar. De ééngezinswoningen in Zant sieren het gehele woonplan. Beneden een fraaie woonkeuken en lichte, tuingerichte zitkamer, boven voldoende slaapkamers en - door de hoge kap - een ruime zolder, die bijvoorbeeld te gebruiken is als kantoor of extra (slaap)kamer.

De karakteristieke bouwstijl gaat naadloos over in de rustieke sfeer van de groene, autoluwe buurt. Bewoners parkeren hun auto’s over het algemeen voor de deur of zelfs op de eigen oprit. Kinderen kunnen vrij en veilig spelen. Een zorgeloos gevoel.

artist impression

Woningtype B

Dit over twee blokken verdeelde woontype kent een beukmaat van 5.40m en blinkt uit in ruimte en comfort. Standaard is al veel inclusief, maar sommige bouwnummers krijgen iets extra’s. Zoals een puntje in het dak voor een extra slaapkamer op zolder en zelfs een erker.

Bouwnummers:
Woonoppervlak: 119 - 123 m2
Perceel: 99 - 188 m2
V.A. € 310.000
Bekijk specificaties

artist impression

Woningtype C

Welkom in een royaal huis met beukmaat van maar liefst 5.70m. Waar een grote open keuken met veel daglicht op je wacht. Dit geldt ook voor de ruime living met een open trap. Die leidt je naar een zee aan ruimte op de eerste en tweede verdieping.

Bouwnummers:
Woonoppervlak: 126 - 130 m2
Perceel: 109 - 192 m2
V.A. € 332.000
Bekijk specificaties

Situatie Zant

logo
Volg ons