artist impression
lingewijk
logo
Duurzaamheid

De toekomst
Is nu

De woningen in het project Zant zijn stuk voor stuk duurzaam. De woningen worden gebouwd met goede isolatie, warmteterugwinning en een luchtwarmtepomp, waardoor een beperkte energievraag ontstaat. Verder zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen en hebben ze allemaal een EPC 0. Als extra mogelijkheid kunnen een aantal woningen als Nul-op-de-meter (NOM) woning worden uitgevoerd. De muren worden uitgevoerd in kalkzandsteen: een erg duurzaam materiaal, beton wordt zo min mogelijk toegepast.

sfeerbeeld
Keuken

Mijn keuken, mijn smaak! En zo is dat. Kwestie van je eigen ingrediënten toevoegen. Ga je voor strak, modern of juist klassiek? Wordt het een kookeiland of heel minimalistisch? Bij de ontwikkeling van Zant is er in de basis voor gekozen om geen keuken mee te nemen. De smaken hierin zijn zo divers dat we deze keuze geheel aan jou overlaten. Samen met de projectleverancier kunnen jullie je droomkeuken samenstellen. Deze zorgt ervoor dat deze geheel naar wens wordt geplaatst.

keuken
Badkamer

Heerlijk even de boel de boel laten in je badkamer. Hoe gaat ‘ie eruit zien? Het toilet op de begane grond en de badkamer boven worden compleet opgeleverd met tegelwerk en sanitair. Standaard is de badkamer voorzien van een vrijhangend toilet, wastafel, radiator en douche-opstelling. Hou je van uitgebreid badderen? Upgrade ‘m dan met een luxe ligbad voor die extra ontspanning.

Tuin

Ga door de openslaande tuindeuren en geniet van het buitenleven. Alle woningen hebben een eigen achtertuin. De achtertuinen in Blok 1 en 2 en alle hoekwoningen grenzen aan het openbaar gebied. Hier wordt je privacy geborgd, doordat standaard een hoge hederahaag wordt geplaatst. Tussen de tuinen onderling ben je vrij om met de buren te bepalen wat voor een afscheiding jullie willen. Daarbij is iedere tuin voorzien van een ruime berging.

De blokken 3 en 4 hebben een eigen parkeerplek op het terrein achter. Deze is voorzien van grasbetontegels, waar de regen tussendoor weg kan lopen. Om niet uit te kijken op je auto, maar een echte tuinervaring te hebben, wordt de parkeerplek middels een hoge hederahaag uit het zicht onttrokken.

Maximaal genieten van je perceel kan ook met de voortuinen die overal - met uitzondering van blok 3 - bij de woning horen. De voortuinen worden opgeleverd met een lage haag.

badkamer en tuin
logo
Volg ons